15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
Zitzak 5 voordelen

5 voordelen van een Zitzak

Kun jij nog wel een extra, relaxte zitplek erbij gebruiken in je huis? Misschien is een zitzak een leuke optie voor je. De Zitzakkenkampioen heeft ze in alle soorten en maten. Hieronder lees je waarom je zeker moet overwegen om een zitzak aan te schaffen!

1 Extra zitplek

Met een zitzak creëer je binnen een handomdraai een extra zitplek daar waar nodig is. Als er vrienden langskomen om een film te kijken, haal jij zo je zitzak van de extra kamer tevoorschijn.

2 Weinig ruimte

Een zitzak hoeft niet veel ruimte in te nemen omdat je hem zo ergens tussen kunt plaatsen. Het is daarmee een minder lomp object in je kamer dan een stoel, terwijl het comfort hetzelfde is.

3 Kinderen zijn dol op zitzakken

Kinderen zitten graag op een zitzak aangezien ze wat meer bewegingsvrijheid toestaan dan andere meubels. Zo hoeven ze niet meer onrustig op hun stoelpoten te wippen. Maar ook voor pubers of studenten kan een zitzak een leuke plek op hun slaapkamer zijn ter afwisseling van de schoolbanken. Voor zichzelf of voor vrienden die langskomen. Een grote zitzak kopen is eenvoudig en kan gemakkelijk online.

4 Talloze mogelijkheden

De Zitzakkenkampioen heeft honderden soorten zitzakken te koop. Wil je er een die in je interieur blendt of wil je juist een statement maken? Je kunt zowel voor een neutraal exemplaar als voor een bijzondere print kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een zitzak met landkaartprint. Er zijn er ook speciaal voor kinderen, met bijvoorbeeld een leuke Disneyprint. En goed om te weten is dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn. De kinder zitzakken zijn wat kleiner maar je kunt ook voor een XXL-formaat gaan. Hier kun je heerlijk in wegzakken met een goed boek of een lekker muziekje.

5 Outdoor zitzakken

Voor als de zon tevoorschijn komt, zijn er ook zitzakken die je buiten kunt gebruiken. Geen ingewikkelde toestanden met verschillende standen van een ligbed; de zitzak vormt zich naar jouw lichaam. Er zijn modellen waar wat meer vorm in zit of juist wat minder, waarop je kunt zitten, of juist liggen. En sommige hebben een speciaal vakje waar je je drankje of tijdschrift in kunt bewaren, zodat je voorlopig niet op hoeft te staan. Ze zijn zo gemaakt dat ze ook een beetje regenbestendig zijn. Ga je een tuin aanleggen? Vergeet dan niet je relax plekje voor de zitzak te creëren!

Categorie:Interieur
VOLGENDE POST
Stadsmakelaar Rotterdam online
VORIGE POST
5x badkameraccessoires musthaves voor in 2019