15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
Wanddecoratie zoeken

Op zoek naar wanddecoratie

Wie op zoek is naar wanddecoratie, die hoeft zich over het aanbod geen zorgen te maken. Want wanddecoratie heb je in zoveel soorten en maten dat er altijd iets is dat precies bij jouw inrichting en jouw stijl past. Of iets dat je kamer meteen een totaal andere uitstraling geeft.

Print op canvas

Wanddecoratie is en blijft nog steeds een mooie print op canvas. Vooral de natuur is een dankbaar onderwerp, zoals fragmenten uit wereldsteden dat ook zijn. Je hebt de canvas schilderijen in groot en klein formaat. De kleinere lenen zich prima voor een serie. Je kunt zelfs je eigen foto’s op canvas laten drukken, wellicht leuk voor in de slaapkamer. Behalve de canvas schilderijen kun je er ook voor kiezen een complete wand te voorzien van een afbeelding. Dit kan met fotodoek of met een muursticker bijvoorbeeld. Een zo’n doek of sticker als wanddecoratie kan de gehele ruimte van een andere uitstraling voorzien. Ook nu kun je kiezen voor gepersonaliseerde uitvoeringen.

Betonlook in diverse kleuren

Wanddecoratie is ook nog steeds de wereldkaart. Het leek heel even een hype, maar in de praktijk is het een blijvertje. Ook wereldkaarten heb je op canvas, maar ook van kunststof en hout en opnieuw van klein naar heel groot en in delen. Wandpanelen blijven ook gewoon en doorstaan alle stormen. Een echt schilderij van een al dan niet bekende kunstenaar is ook iets bijzonders voor aan de wand. Als het om wanddecoratie gaat, kun je kiezen voor de betonlook, zeker als je een industriële uitstraling wenst. Betonlook heb je in verschillende kleuren.

Wandkleed en wandplankjes

Weleens gedacht aan woondecoratie in de vorm van een wandkleed of wandplankjes. Aan omgedraaide sinaasappelkistjes om iets in te zetten? Ach, wat kan eigenlijk niet? Voor een gezin met kinderen is een behang met een schrijfgedeelte ideaal. Mogen ze eindelijk eens op het behang schrijven, zoals er ook behang is waar je iets met behulp van magneetjes aan ophangt. Dit behang zie je vaak terug in de keuken omdat juist daar vaak briefjes, to-do lijstjes en andere mededelingen opgehangen worden.

Gezinsfoto op de slaapkamer

Aan de wand mag uiteraard een foto van je gezin niet ontbreken, iets dat meteen de ideale wanddecoratie is voor elke slaapkamer. Maak een afspraak met een professionele fotograaf en laat je gezin vastleggen. De kinderen krijgen een wand met zichzelf erop, bij jou en je partner op de slaapkamer reserveer je een complete wand voor de gezinsfoto. Je kunt kiezen voor wanddecoratie in de vorm van Marokkaanse tegels, je kunt kiezen voor het kaleien van je wanden, iets dat de boeren vroeger ook deden en dat de gevel van de boerderij bescherming bood tegen de verschillende weerselementen.

De impact van wanddecoratie

Voor elke stijl en voor elke specifieke kamer is er wanddecoratie beschikbaar. Houd je niet in en doe eens gek en ondervindt ook de impact van goede wanddecoratie. Soms is het niet eens nodig nieuwe meubels te kopen als je je woonkamer een andere uitstraling wilt geven. Soms volstaat een muursticker of een fotodoek namelijk al.

Plantenwand

Een andere vorm van wanddecoratie is een wand gevuld met planten en groen. Dit geeft een vrolijke uitstraling en het idee alsof je dicht bij de natuur zit. Deze vorm van wanddecoratie is voor veel verschillende plekken geschikt. Zo kan je kiezen voor een plantenwand voor thuis of in je tuin.

Categorie:Interieur
VOLGENDE POST
Het vinden van een woning met een Makelaar in Schiedam
VORIGE POST
Een huis verkopen in Porto is een uitstekend idee