15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
voordelen design barkrukken

Keuken met bar in huis? Kies voor design barkrukken!

Heb je een bar in de keuken? Of ben je van plan om een keukeneiland te laten plaatsen? Dan kan een set barkrukken natuurlijk niet ontbreken. Design barkrukken zijn een sieraad voor het oog en maken je keuken compleet. Daarnaast bieden barkrukken je de mogelijkheid om te genieten van een hapje en drankje in de keuken.

 

De juiste set design barkrukken ziet er stijlvol uit en geeft je keuken extra uitstraling. Hieronder hebben wij een aantal redenen verzameld waarom ook jij moet kiezen voor barkrukken in je keuken!

 

Voordelen van barkrukken

  • Maakt je keuken levendiger. Met barkrukken ben je eerder geneigd om aan de bar of het keukeneiland een hapje en/of drankje te doen.
  • Stijlvol, vooral design barkrukken zijn enorm stijlvol en geven je keuken meer uitstraling. Daarnaast zijn barkrukken verkrijgbaar in allerlei stijlen, zo is er altijd wel een set barkrukken te vinden dat past bij jouw interieur.
  • Barkrukken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, zo zijn er altijd wel krukken te vinden in de juiste kleur die perfect passen bij de rest van je keuken. Zo maak je het plaatje van je keuken compleet.
  • De hoogtes van barkrukken zijn erg verschillend, zo is er voor iedere bar of kookeiland wel een barkrukken set te vinden met de juiste hoogte. Je wilt natuurlijk wel dat je comfortabel kan zitten op de krukken. Twijfel je over de hoogte? Kies dan voor verstelbare barkrukken. Zo kan je de zithoogte verstellen en kan het hele gezin comfortabel op de barkrukken zitten.
  • Wil je een strakke uitstraling? Kies dan voor barkrukken met een lage rugleuning. Dit zorgt ervoor dat de leuningen niet boven het werkblad uitsteken. Zo blijft de keuken het strakke design behouden.
  • Barkrukken nemen weinig ruimte in beslag en je creëert er extra zitplaatsen mee.
  • De meeste barkrukken hebben een goede en comfortabele zitting. Vooral krukken met rugleuning zijn erg comfortabel. Daarnaast heb je de keuze tussen bar krukken met een  zachte zitting of een voorgevormde kunststof zitting. Beide hebben zo hun voordelen. Wat het lekkerst zit is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren.
  • Bij gebrek aan ruimte in de keuken kan je tijdelijk de barkrukken als bijzettafeltjes gebruiken tijdens het koken. Altijd handig!
Categorie:Interieur, Keuken
VOLGENDE POST
5x badkameraccessoires musthaves voor in 2019
VORIGE POST
3 tips om uw tuin helemaal af te maken!