15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
Beleggingspand kopen

Koop beleggingspanden, laat deze verhuren en pluk de vruchten van je investering

Als jij spaargeld hebt, dan kun je dit vastzetten op een spaarrekening, maar soms is investeren in één of meerdere beleggingspanden een betere optie. Door beleggingspanden te kopen en te verhuren door een onderneming kun je een goed rendement zien van je spaargeld en kun je van alle voordelen gebruik maken als je vastgoed bezit. Als je een beleggingspand koopt, deze de komende jaren verhuurt, dan heb je uiteindelijk een woning die je weer kunt verkopen of waar je kinderen kunnen gaan wonen als ze het huis uit gaan. En dan is een goede vastgoedbeheerder erg belangrijk.

 

Beleggingspanden kopen en volledig ontzorgd worden

Er zijn vastgoedbedrijven waarbij je al de optie krijgt om te investeren in een beleggingspand. Zij zullen je begeleiden bij de aankoop en kunnen je adviseren over welk pand rendabel is. Nadat de aankoop rond is kun je hen ook gebruiken bij het beheren van je beleggingspanden. Ze kunnen je woning adverteren, verhuren en beheren totdat jij besluit dat het tijd is om te verkopen. Investeren in beleggingspanden is op die manier gemakkelijk, omdat je de hulp van de specialisten krijgt.

 

De kracht van een goede begeleiding

Uiteraard betaal je voor deze diensten, maar deze zijn de kosten meer dan waard. Niet alleen kun je gebruik maken van een specialist die verstand heeft van vastgoed, maar ze doen veel meer. Je hoeft niet zelf meer op zoek naar een betrouwbare huurder, want die vinden zij voor je. Daar hebben ze een website en ook vele contacten voor. Ook hoef je je geen zorgen te maken als er iets in de woning defect raakt, want je beheerder zorgt dat dit wordt gerepareerd. Een vastgoedbeheerder neemt alle taken van een huisbaas op zich en dat terwijl jij elke maand een huurbedrag binnen ziet komen. Deze opzet kan gebruikt worden bij studentenwoningen, maar ook grotere gezinswoningen of elk andere type vastgoed komt hiervoor in aanmerking.

 

De kracht van verhuren

Door nu te investeren in beleggingspanden kun je optimaal van de huidige trend gebruik maken dat huren populairder begint te worden dan kopen. Er zijn veel mensen die alleen van de lusten van een woning willen profiteren en niet van de lasten. Daarnaast is een hypotheek een grote verantwoordelijkheid en is het niet zeker dat je je woning op een gegeven moment weer verkoopt. Huurders in Nederland hebben veel rechten en daar maken steeds meer mensen gebruik van.

 

Ook het financiële plaatje pakt een vastgoedbeheerder voor je op

Een onderdeel van het verhuren van woningen waar veel vastgoedeigenaren tegenop zien is de financiële kant van het verhaal. Als jouw huurders op tijd betalen, dan zijn er geen problemen, maar wat als er een achterstand op de huur ontstaat? Een vastgoedbegeleider zal ook dit punt oppakken en zal huurpenningen incasseren, aanmaningen sturen en een deurwaarder inschakelen. Ook kunnen ze huurverhogingen, borgafhandelingen en het verrekenen van de servicekosten voor je oppakken. Door te investeren in beleggingspanden en het beheer uit te besteden heb jij een vast inkomen en is er verder weinig om je zorgen over te maken. De Bloois Vastgoed is een onderneming met een ruime ervaring bij het aankopen, verkopen, verhuren en beheren van vastgoed.

 

Categorie:Makelaardij
VOLGENDE POST
Huurwoningen zoeken in Nederland is gemakkelijker met een platform
VORIGE POST
Uw eigen huis bouwen