15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
Makelaar Schiedam

Het vinden van een woning met een Makelaar in Schiedam

Huur jij momenteel een huis en vind jij dat het tijd is om een woning te kopen? Zorg er dan voor dat je dit niet overhaast doet. Je woning zal je thuis moeten zijn, de plek waar jij je fijn voelt. Om ervoor te zorgen dat jij een huis vindt dat echt jouw thuis wordt is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Zo zal het huis van binnen niet alleen aan jouw eisen moeten voldoen maar is de omgeving ook erg belangrijk. Je wilt waarschijnlijk wonen in een wijk waar jij je thuisvoelt. Ga jij verhuizen naar een omgeving die jij niet goed kent? Vraag dan je makelaar om advies. Kom jij bijvoorbeeld niet uit Schiedam, maar ben jij op zoek naar een woning in deze omgeving? Dan is het verstandig om voor een makelaar in Schiedam te kiezen. Een makelaar in Schiedam weet namelijk alles over de omgeving. Kies jij voor een makelaar die normaal gesproken in een andere omgeving opereert? Dan is de kans groot dat deze makelaar niet veel van de betreffende plaats af weet.

Het verkopen van je huidige woning

Heb jij momenteel al een koophuis en wil jij verhuizen? Ook dan kan een makelaar in Schiedam jou hierbij helpen. Voordat je op zoek gaat naar een nieuwe woning is het wel zo belangrijk om eerst je huidige woning te verkopen. Het zou toch verschrikkelijk zijn als je met dubbele vaste lasten komt te zitten? Hier hoef je in de huidige huizenmarkt gelukkig niet bang voor te zijn. Er is namelijk vrij weinig aanbod en enorm veel vraag. Dit zorgt ervoor dat de prijzen voor woningen momenteel erg hoog zijn en dat het voor bepaalde groepen mensen erg moeilijk is om een huis te kopen. Ben jij bijvoorbeeld starter of onderneem jij minder lang dan drie jaar? Dan is de kans groot dat de banken jou geen hypotheek willen geven.

 

Krijg jij wel een mooie hypotheek van de bank en kan jij je huidige woning voor een hoge prijs verkopen? Dan is het absoluut een goed idee om een bezoek te brengen aan de makelaar in Schiedam. Mocht jij je huis willen verkopen, dan ben je niet verplicht om een makelaar in Schiedam te huren, echter is dit wel zo verstandig. Een makelaar in Schiedam weet namelijk als geen ander wat er speelt op de huizenmarkt. Zo zal de aankoopmakelaar in Schiedam een groot netwerk hebben en er sneller voor zorgen dat jouw woning verkocht wordt. Buiten dat is de kans dan ook een stuk groter dan jouw woning voor de maximale prijs verkocht gaat worden. De makelaar zal de onderhandelingen voor jou doen en je kan er vanuit gaan dat de makelaar het onderste uit de kan haalt. Dit doet de makelaar niet alleen voor jou maar ook voor zichzelf. De reden? De makelaar krijgt namelijk 1 tot 2 procent van de koopsom. Bij een hoge verkoopprijs krijgt de makelaar dus zelf ook meer.

Categorie:Makelaardij
VOLGENDE POST
Waarom een walnotenboom kopen een prachtig idee is
VORIGE POST
Op zoek naar wanddecoratie