15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.woninghuis.nl 300 0
Uw eigen huis bouwen

Uw eigen huis bouwen

Iedereen droomt weleens over “Een eigen huis bouwen!”

En soms heeft u geluk, en krijgt u de mogelijkheid dit ook daadwerkelijk te gaan doen. Maar een eigen huis bouwen is een ingewikkeld traject, laat u zich goed adviseren en begeleiden door een ervaren deskundig bedrijf. Zoals ons bedrijf: Goedkoophuisbouwen. Wij ontzorgen u van begin tot eind, van idee tot oplevering.

Goedkoophuisbouwen geeft u een duidelijk beeld van alle bouwkosten waar u tegen aan gaat lopen. Tijdens het hele bouwtraject houden wij deze kosten in de gaten.

De eerste stap; het vinden van een bouwkavel

Kosten voor een bouwkavel verschillen per regio. Wij kunnen u hierin bijstaan en samen met u een inschatting maken wat de totale kosten gaan worden van het bouwkavel en het bouwen van uw droomhuis.

De tweede stap; het bouwen van uw huis

U kunt op de website van Goedkoophuisbouwen diverse huizen in meerdere prijsklassen bekijken. Al deze te bouwen huizen kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke smaak en eisen. Tegen kleine meerprijzen kunnen wij de woningen verkleinen, vergroten, hoger of lager maken. Zo krijgt u vast een idee hoe uw toekomstige huis gebouwd zou kunnen worden. Maakt u daarna een persoonlijke afspraak bij ons om over uw idee te praten.

Wij zetten uw idee om in een ontwerp, en blijven net zolang aan dit ontwerp sleutelen tot u voor 100% tevreden bent. Wij informeren u over de diverse mogelijkheden om energieneutraal te bouwen, gasloos of een warmtepomp. De keuze is aan u.  U geeft ons uw maximale budget aan en wij gaan aan de slag voor u met tekeningen en een onderbouwde prijscalculatie.  Wij hanteren de slogan “eerst rekenen, dan tekenen”, d.w.z. geen extra achterafkosten. Wij begeleiden u in het verkrijgen van de benodigde vergunningen voor u huis.

Gaat u met Goedkoophuisbouwen in zee dan begeleiden wij u tijdens het hele bouwtraject, zowel op kwalitatief niveau, op financieel terrein en op tijdsplanning.

Contact

Wilt u meer informatie over een nieuw huis bouwen? Of heeft u al een ontwerp en wilt u deze verder laten uitwerken? Neem dan contact op.

Op deze website vindt u meer over goedkope huizen bouwen.

Categorie:Wonen
VOLGENDE POST
Koop beleggingspanden, laat deze verhuren en pluk de vruchten van je investering
VORIGE POST
5 voordelen van een tapijtvloer